Disclaimer

Gebruik van de website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Stichting Student en Voeding zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van de website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Stichting Student en Voeding niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Stichting Student en Voeding garandeert evenmin dat de website foutloos en ononderbroken zal functioneren.

Informatie van derden, producten en diensten

Stichting Student en Voeding aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Stichting Student en Voeding. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Copyright, auteurs- en beeldrechten

Op de website weergegeven tekst en beeldmateriaal mogen niet worden verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotografie, filmopname of op enige andere wijze, zonder voorgaande schriftelijke toestemming van Stichting Student en Voeding.